2007. augusztus 3., péntek

Görög váza


Ezt tavaly nyáron kezdtem el a szabi alatt és most tavasszal lett kész. Ezt a munkát nagyon élveztem, mert kevés színből állt és elég haladós volt így.

A MAFFIA






Ő Maffia. 7 éves alaszkai malamut. A család kedvence. A kisebbik lányom kapta 7 éve a névnapjára. A keresztszemes hímzést pedig nem rég kapta meg tőlem. Ugye azért egy kicsit hasonlít rá?


Ezzekkel a kutyusokkal szeptemberig elkéne készülnöm, mert a lányom névnapjára szánom. Ha kész lesz. Ezt a munkámat szoktam magammal vinni a vízpartra, mert kis helyen elfér minden hozzá.

Az amarillisz

Ezzel azért már tovább tartok, de mire a kontúrt megcsinálom, addigra megöregszem. Legközelebb nem hagyom az egészet a végére, időközönként majd apránként befejezem.

Az idiánom

Sajna ez télire marad. Nagyon aprólékos. Mire megtalálok 1 szemet, addigra valamiért abba kell hagynom. Pl.: egy kis kert rendezés, öntözés, és hát persze a motorozás. Persze csak ha elvisz a férjem. Vasárnapra készülünk Komáromba és környékére. Remélem, hogy jó idő lesz.






Talán egy pár nap szabi


Most éppen erre a munkámra készülök. Gőzerővel keresem, hogy milyen színekkel készítsem el. Próbáltam DMC-ről Vénuszra váltani, de néha akkora színárnyalat különbség van, hogy meggondolandó a váltás. Csak az E betűs kódjaimmal van gond. Senki nem hallott róla. Az anyagom és már egy pár fonalam megvan hozzá. Szép nagy lesz. Csak hónapok kérdése.